Ortamandıra Şehit Gürel Alagöz Ortaokulu

Vizyon: DAYANDIĞI MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERDEN ALDIĞI GÜÇLE GELECEĞİ KUŞATAN İNSANLARI YETİŞTİRECEK SAYGIN BİR OKUL OLMAK EMELİNDEYİZ. ORTAMANDIRA ŞEHİT GÜREL ALAGÖZ ORTAOKULU: Toplumumuzun değerlerinden kaynaklanan güçlü kurum kültürüyle, Amatör ruhlu bir profesyonel yönetim anlayışını, ilkeliliği ve paydaşlarının mutluluğunu esas alan eğitim-öğretim ortamları ve geleceği şekillendirme sorumluluğuna sahip idealist öğrencilerinin nitelikleriyle, Türkiye´nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslar arası düzeyde adını duyurmak vizyonuna sahiptir.

Misyon: BU TOPRAKLARIN MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİ İLE EVRENSEL İNSANİ DEĞERLERİ ÖZÜMSEYEN HAYATA HAZIR, MUTLU VE ÖZGÜR BİREYLER İÇİN VARIZ ORTAMANDIRA ŞEHİT GÜREL ALAGÖZ ORTAOKULU: Bu toprakların değerleri ile evrensel insanî değerleri özümsemiş, Çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi ve becerileri kuşanmış, Farklılıkları, zenginlik olarak algılayabilecek demokratik olgunlukta, Kendisiyle barışık ve özgüven sahibi, Liderlik özellikleri ile donatılmış, Estetik beğenileri gelişmiş, İdealist ve üretken, Mutlu ve özgür bireyler yetiştirmek misyonuyla hareket eder.

Başarılar:

Saatler: 09:00_15:40
Isınma: KALORİFER
Servis Bilgisi: OKULUMUZ TAŞIMA MERKEZİ OLUP 3 KÖYDEN ÖĞRENCİ TAŞINMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: 2018 YILINDA TÜBİTAK YAPILMIŞ. OLUP 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA DA BAŞVURU YAPILMIŞTIR.
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ortamandirasgaortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ORTAMANDIRA MAH. ORTAMANDIRA SK. ORTAMANDIRA ORTA OKULU BLOK NO 50 ALTIEYLÜL / BALIKESİR

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - YAŞLI BİR NÜFUSA SAHİP OLAN KÖYÜMÜZ, GEÇİMİNİ TARIM,HAYVANCILIK VE MEVSİMLİK İŞÇİ OLARAK GEÇİMİNİ SAĞLAMAKTADIR.

Ulaşım HER SAAT DOLMUŞ VARDIR,

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 12KM